Activiteiten GO! » 

 

We zijn druk bezig om het Schouwtoeren 2014 weer tot een succes te brengen, en wij zullen u hiervan op de hoogte houden.

Schouwtoeren 5 oktober 2014

Wil je je bedrijf hier ook profileren, meld je dan zsm aan of voor 30 april bij Jozef van den Corput en/of vraag naar de voorwaarde.

boerenschuur@planet.nl of bel even: 013-518 67 80   

Op zaterdag 22 maart is onze jaarlijkse ledenvergadering die gehouden wordt bij Kaasboerderij De Leyedaeler, onder het genot van een hapje en een drankje.

22 maart Ledenvergadering

Hierbij zullen we meerijden in de reclameoptocht met een aanhangwagen met een grote banner erop.

Carnavalsoptocht 2014

Op zaterdag 1 maart zullen wij ons gaan profileren in de Carnavalsoptocht van Goirle.

Daarbij delen we bonnenboekjes uit met verschillende acties van bedrijven die lid zijn van GO!, en voor de kids een leuk presentje.

Deze zullen verschillende activiteiten gaan organiseren door het jaar heen,

Activiteiten commissie 2014

Vanaf januari 2014 is er een activiteiten commissie samengesteld door het bestuur van GO!

om GO! nog beter op de kaart te zetten.

Schouwtoeren 2013

Zondag 6 oktober gaan we schouwtoeren ( nieuwe stijl organiseren ).

          Wil je je bedrijf hier ook profileren, meld je dan zsm aan bij 

          Jozef van den Corput en/of vraag naar de voorwaarde.

Schouwtoeren 2012

          boerenschuur@planet.nlof bel even: 013-518 67 80   

Schouwtoeren kan in verband met de herinrichting van het Kloosterplein dit jaar geen doorgang vinden. Vanzelfsprekend zullen we volgend jaar dit unieke evenement weer aan de agenda toevoegen.

Informatieavond "GO!, De vernieuwing"

Met trots willen we onze nieuwe toekomst inluiden. Samen met u.

Voor zowel bestaande als mogelijke nieuwe leden organiseren we een informatieavond (donderdag 11 oktober 2012) waar we onder genot van een hapje en een drankje de vernieuwing kunnen toelichten en de plannen voor de toekomst kenbaar kunnen maken. U bent van harte welkom vanaf 21uur. Locatie Ome Neeff Dorpsstraat 52a.

Sinterklaas Intocht

Zondag 17 november 2013

Lid worden van GO!

Ga dan naar deze pagina en wordt lid van ondersvereniging buitengebied.

          We zullen gaan proberen om Goirle om te toveren tot een groot

          openlucht circus.

Beste collega’s,

Zoals bekend bij de meeste van jullie wordt op 6 oktober van 11.00 tot 17.00 uur de 11de editie van Schouwtoeren georganiseerd. Dit jaar is Schouwtoeren niet gekoppeld aan de zomermarkt maar is het evenement samen opgezet met het centrum. Het thema met schouwtoeren is dit jaar circus. Het is de bedoeling dat er bij de deelnemende bedrijven iets circusachtigs wordt georganiseerd. Op het Kloosterplein komt een grote tent waarin een talentenjacht wordt georganiseerd onder de schooljeugd van Goirle en Riel. Tevens wordt er door Pellikaan de gehele dag circusacts opgevoerd. Een jury zal uiteindelijk bepalen wie de mooiste act heeft opgevoerd.

Naast dit circusevenement organiseert het centrum die dag Fashion en More. Hierbij moet men denken aan een 4-tal shows van een half uur welke wordt gelopen op een catwalk in de tent op het Kloosterplein. More staat voor proeverijen, en allerlei andere presentaties. Verder zal ook het centrum in het teken staan van circus. Het is niet de bedoeling om er een markt van te maken, maar meer dat bedrijven zich op een ludieke wijze presenteren en onder de aandacht brengen van het publiek. Dit wil niet zeggen dat er totaal geen verkoop plaats mag vinden, maar dat moet niet de hoofdmoot zijn. Nu is besloten dat alle leden van GO zich mogen presenteren tijdens dit evenement. Vanuit de organisatie wordt u een halve kraam gratis ter beschikking gesteld met mooi gekleurd doek op het dak. Het is de bedoeling dat deze kramen kris kras over de Tilburgseweg en de Hovel worden geplaatst. Tevens kunnen bedrijven die gerelateerd zijn aan mode zich inschrijven voor de modeshow op het Kloosterplein. Indien u geïnteresseerd bent, en gebruik van deze optie(s) en service wil maken, dan kunt u zich aanmelden bij het Centrummanagment. Ook voor andere vragen kunt u zich melden bij de centrummanager Wim Aussems. Mailen is hierbij het makkelijkst, centrummanager@centrumgoirle.nl

Met Vriendelijke Groeten,

Bestuur GO

          Dit jaar zal dit gebeuren zonder de zomermarkt maar met

          medewerking van de ondernemers in het centrum.