Nieuws »

Lid worden van GO!

Ga dan naar deze pagina en wordt lid van ondersvereniging buitengebied.

Nieuws » 

 

Nieuwe Leden ( 29 augustus 2013 )

Graag verwelkomen wij onze nieuwe leden:

Fotostudio Goirle

AH Hogendorpplein

Verschuren Auto`s Nieuwkerksedijk

De Bloemenrage Marijkestraat

Opening Autobedrijf HTS ( 23 februari 2013 )

Eindelijk is het dan zover, na maanden van hard werken openen wij onze deuren. We willen dit samen met u vieren, en u uitnodigen op: zaterdag 23 februari vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur. Ons nieuwe adres: Autobedrijf HTS

Tijvoortsebaan 12a, 5051 HJ Goirle Tot 23 februari Eric, Paula & Dave Hultermans.

p.s. Bent u verhinderd, laat u het dan even weten?

tel.: 013-8507708, mob.: 06-52495962 e-mail: info@htsgoirle.nl

Nieuwe Leden ( 24-01-2013 )

24 januari hebben we met elkaar afgesproken voor een kennismakingsavond.

Daar hebben Jan Rombouts van Rombouts Revisie, en Robert Mallens van

Mallens Boomverzorging / Hoveniersbedrijf zich aangesloten bij GO.

Namens alle ondernemers van GO heten wij jullie van harte welkom.

Dit was onder het genot van een hapje en drankje bij Kaasboerderij De Leyedaeler, en danken Marleen en Jan voor hun gastvrijheid.  

Mooie start van een frisse doorstart! (22-10-2012)

Zeer tevreden kunnen we terugkijken op "de start van onze frisse doorstart". Donderdag 11 oktober jl. vond de algemene info-avond plaats waarop wij onze nieuwe toekomst plannen kenbaar hebben gemaakt aan iedereen die hierin was geinteresseerd. Voorafgaand aan het algemene gedeelte hebben we uitgebreid kennis kunnen maken met de nieuwe aanwas aan leden die zich al voor de algemene info-avond hadden aangemeld. Ook tijdens de avond zijn er meedere nieuwe leden aangesloten. Kortom een mooie start van een frisse doorstart.

We nodigen u graag uit! (06-08-2012)

Met trots willen we onze nieuwe toekomst inluiden. Samen met u.

Voor zowel bestaande als mogelijk nieuwe leden organiseren we een informatieavond (donderdag 11 oktober 2012) waar we onder genot van een hapje en een drankje kunnen kennismaken, de vernieuwing kunnen toelichten en de plannen voor de toekomst kenbaar kunnen maken. U bent van harte welkom vanaf 21uur. Locatie Ome Neeff Dorpsstraat 52a.

Onze nieuwe site is online (01-08-2012)

Wat is tegenwoordig een bedrijf of organisatie zonder website nog waard. Consumenten en ondernemers, oud en jong vinden er hun weg naar informatie, aankopen en verkopen. Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven in het algemeen. Ook voor ons was de tijd meer dan rijp om ook op dit terrein mee te groeien.

Mocht je nog aanvullingen, ideeen of vragen hebben, mail ze door. Zo blijven we groeien en kunnen we leren van elkaar.

Vernieuwing OVB (Ondernemersvereniging Buitengebied) is de geboorte van GO! (10-06-2012)

Vernieuwen, met je tijd meegaan en meegroeien is essentieel voor goed ondernemersschap. Dat geldt natuurlijk ook voor ons als ondernemersvereniging.

Met een totale facelift van een fijne en betrouwbare vereniging zijn we klaar om ons beter te kunnen verenigen, u beter te kunnen vertegenwoordigen en sneller te kunnen informeren.

Niet alleen de naam en nieuwe huisstijl zijn verfrissend. Ook de doelen en onze missie hebben weer een flinke update gehad. Zo zijn we klaar voor de kansen en mogelijkheden die de toekomst voor ons in petto heeft.